Woning verkopen?

Uw huis verkopen via Lilit Home Makelaardij?

Lilit Home biedt u een unieke oplossing waarbij u uw woning direct en zonder stress en onzekerheid via ons verkoopt! Wij bieden u 100% zekerheid en snel geld in handen. Ons kracht is uw woning te verkopen niet allen aan Nederlanders maar ook aan Buitelanders (kopers uit Rusland, Aziƫ, Europa) Wanneer je jouw woning laat opkopen of verkopen door Lilit Home Makelaardij heb je voordeel van vele zekerheden:

Je hebt geen dubbele woonlasten meer

Je betaalt geen (hoge) makelaarskosten

Wij hebben als huis opkopers geen recht op financieringsvoorbehoud

Geen bijkomende kosten

Uw huis snel verkopen

Snelle betaling mogelijk

Geen verkoop stress

Geen onzekerheid

Notariƫle afwikkeling

Oplevering in overleg

Aanbetaling mogelijk

Indien gewenst maken wij uw woning leeg

Uw huis indien aantrekkelijke prijs is opkopen binnen 1 week

Wij hebben als huis opkopers geen recht op 3 dagen bedenktermijn en maken geen gebruik van andere ontbindende voorwaarden.

Na de opname bepaalt u in overleg met de makelaar de verkoopprocedure, de vraagprijs etc. Als u ons opdracht geeft de woning in de verkoop te plaatsen, dan plaatsen wij bij u woning een opvallend Te Koop bord, en maken wij een advertentie van u woning bij ons op de website en zullen u woning op diversen advertentie websites te koop aanbieden. Zodra wij uw woning hebben bezichtigd brengen wij u op de hoogte hoe de bezichtiging is verlopen.

Mochten de kandidaten interesse hebben in de woning dan zullen wij een koop overeenkomst opmaken en een afspraak inplannen voor het tekenen van het koopcontract. Na de ondertekening door beide partijen van het koopcontract zorgt de notaris voor de verdere afhandelingen van overdracht. Lilit Home Makelaardij begeleid u bij de gehele verkoopprocedure van u woning. Voor meer informatie klik hier (verkoopvoorwaarden van Lilit Home)

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,

Team Lilit Home