Hypotheek

Hoe financier ik mijn droomhuis ...?

Voor het financieren van het huis van uw dromen heeft u de juiste hypotheek nodig. Een gunstige hypotheek uitkiezen brengt de nodige vragen met zich mee. Welke hypotheek is het meest gunstig, voor welke looptijd moet ik kiezen? Banken hebben hun regels en normeringen de laatste jaren flink aangescherpt. Om goed voorbereid de zoektocht naar uw droomhuis te starten is het verstand om vooraf te laten berekenen wat voor u de financiƫle mogelijkheden zijn. Op die manier voorkomt u teleurstellingen en gaat u goed voorbereid op zoek naar uw nieuwe huis.

Bespaar op uw woonlasten

Lilit Home werkt nauw samen met erkende hypotheekadviseurs die alle aspecten die voor u van belang zijn uitwerken in een deskundig advies. Zo krijgt u inzicht wat u aan maandelijkse hypotheek- en woonlasten kunt verwachten. De hypotheekadviseurs berekenen voor u de meest gunstige fiscale voorwaarden met de meest aantrekkelijke hypotheekrente voor optimale maandlasten.

Indien u meer informatie wenst op het gebied van hypotheken en welke hypotheekadviseurs wij u kunnen aanraden? Belt u ons via 010-2238912 of stuur een mailbericht naar info@lilithome.nl